Vill du uppleva något magiskt?

Faktiskt är det precis de det är att bli ledare i Friskis&Svettis. Första steget i magin är att gå på utbildning. För som ny ledare eller tränare får du en gedigen högkvalitativ utbildning i träning, träningslära och specialistkunskap i just det du skall leda eller instruera. Totalt mellan 7-9 dagar. Utbildningen slår alla andra inom samma område och vi lovar dig att du kommer bli nöjd. Andra steget är mötet med medlemmarna. Genom att leverera, får man så oerhört mycket tillbaka och magi uppstår.

För att bli en bra ledare skall du vara glad och utåtriktad och dela Friskis&Svettis värderingar. Det hoppas vi att du gör för det är en upplevelse och livsstil att vara ledare i Friskis&Svettis, och man får enormt mycket energi och glädje av att ta hand om våra underbara motionärer.

Vi rekryterar nya ledare vår och höst så håll utkik efter våra informationsträffar där vi berättar mer. Kan du inte vänta, är du välkommen att höra av dig till vår träningsansvarig Annika och visa intresse redan idag. 
annika@kungalv.friskissvettis.se

jympa