Vill du uppleva något magiskt?

Din uppgift som tränare

Som tränare på Friskis&Svettis har du ett genuint intresse för människor och för möten mellan människor. Du gillar att få folk att trivas i gymmet. Du har vana av och intresse för styrketräning och du gillar Friskis&Svettis träningskoncept. Du har en sund inställning till kropp och träning. Du har förmåga att vara pedagogisk och inspirerande. Du bjuder på dig själv. Du får människor att le. I rollen som tränare genomför du instruktioner tillsammans med inbokade medlemmar. Du finns till hands i gymmet för den som har frågor eller behöver hjälp med en maskin eller övning. Du ser till att gymmet är i ordning. Du skapar stämning och trivsel.

Din uppgift som ledare

Att vara ledare på Friskis&Svettis är kul, utvecklande och inspirerande. Det är en härlig utmaning och en riktig kick. Som ledare har du chansen att beröra, överraska och bjuda på dig själv. Du inspirerar och bjuder på upplevelser som känns på fler ställen än i musklerna. Du får folk att le.

Utbildning 

Blir du uttagen till ledare eller tränare väntar Sveriges bästa träningsutbildningar, också dessa i två steg. Steg ett, som är på fyra dagar, går du tillsammans med andra blivande ledare och tränare från hela Sverige. Fokus ligger på Friskis idé, verksamhet och ledarskap och på anatomi, fysiologi och träningslära. Du får kunskap om och förståelse för kroppens uppbyggnad och funktion och vad som händer när vi tränar.

Steg 2 är din träningsformsutbildning. Den inriktar sig på den träningsform du kommer att leda. Utbildningen består av tre till fem dagar med teoretisk och praktisk träning. Din utbildning avslutas på hemmaplan med att du licensieras.

Friskis står för alla utbildningskostnader och därför förväntar vi oss av dig som blivande ledare att du leder hos oss i minst två år. Eller mer, så klart. Vi lovar dig två år av lustfyllda erfarenheter, en himla massa skoj och mängder av endorfinkickar.Vi rekryterar nya ledare vår och höst så håll utkik efter våra informationsträffar där vi berättar mer. Kan du inte vänta, är du välkommen att höra av dig till vår träningsansvarig Annika och visa intresse redan idag. 
annika@kungalv.friskissvettis.se

jympa