utbildning_680
Att vara värd i Friskis&Svettis

Som värd på Friskis&Svettis är du ofta det första ansiktet motionären möter. Du har ett genuint intresse för människor och möten mellan människor. Du får folk att känna sig välkomna och trivas. Du skapar atmosfären och ramar in besöket på Friskis&Svettis. Du ser varje medlem, har personlig utstrålning, en positiv attityd och förmåga att ta egna initiativ och kavla upp ärmarna när det behövs.

 

Medlemsservicevärd:

I vår medlemsservice servar du våra motionärer med att sälja kort, sälja cafévaror och informera om priser och vårt utbud. Vägleder motionärerna till att hitta just det kort som passar dem beroende på vad de önskar träna. Svarar på allehanda frågor om verksamheten då det är till medlemsservice de söker sig när de undrar över något.

Anläggningsvärd:

Du finns tillhands och ser till att skapa trevlig stämning. Är oerhört välkomnande och uppsökande gentemot våra medlemmar för att ge dem bästa service. Guidar kring dagens pass och kan prata om F&S träning. Vägleda vad som kan passa medlemmen bäst just idag. Du servar i samband med pass och kan visa inställningar av maskiner, hjälpa till vid uppstart av pass med inpassering, pulssystem o.s.v. Som anläggningsvärd kan man också i samband med pass i sal 1 ibland även behövas inne på passet.

Man ser också till att det är ordning och reda på toaletter, duschar och i gymmet. Skulle olyckan vara framme får du rycka ut till hallarna som inte har passvärd och hjälpa till med ex. stukad fot. Vi ger dig utbildning inom det så att du skall veta vad du skall göra och känna dig trygg.

Gymvärd:

Du finns tillhands i gymmet och ser till att skapa trevlig stämning. Du visar runt i gymmet, hjälper våra motionärer med att lära dem uppvärmningsmaskinerna, bokar in gyminstruktioner, plockar ordning bland hantlar och vikter och ser till att det är snyggt och prydligt. Hjälper till vid ev. skador och andra förfrågningar. Är även behjälplig med enklare rengöring och serviceåtgärder på utrustningen.

Sagovärd:

Som sagovärd bemannar du vårt barnrum och tar hand om våra medlemmars barn under tiden de tränar. Målet är att ha ett aktivt barnrum med olika aktiviteter som ex. sagoläsning, ansiktsmålning, skattjakt, aktivitet i hall etc. Som sagovärd uppskattar vi egenskaper som lekfull och barnglad.


Är du intresserad av ett värdskap i föreningen ta kontakt med Johan Roth johan@kungalv.friskissvettis.se, så berättar han mer.