Vad kan vi erbjuda er som företagare?

Låg sjukfrånvaro och en glad, stark och kreativ personal vill väl alla ha. Då är träning bästa receptet. Skadeverkningen av stress på en tränad kropp är också mindre. Så vill du få ett friskare företag satsa på att inspirera till en aktiv livsstil.

Betala bara för det din personal tränar

Då erbjuder vi Företagsklippet där du endast betalar 60 kronor/klipp. Vi fakturerar i efterhand och du får en sammanställning på hur mycket personalen tränat. Det tillkommer medlemsavgift 200 kronor för varje person eftersom vi är en ideell förening som alla blir medlemmar i. I den ingår bl.a.att man är försäkrad när man är och tränar hos oss. För att beställa företagsklipp kontakta Marie, marie@kungalv.friskissvettis.se; tel. 0303-929 16.

Behöver du hjälp att kicka i gång personalen?

Vi ordnar gärna en kick-off som en bra start på att få personalen att komma igång. Bara hör av dig så kan vi planera in träning, tävlingar och kul aktiviteter i vår anläggning. Kontakta Annika, annika@kungalv.friskissvettis.se; tel. 0303-929 15


Välkommen att testa

Givetvis ska vi försöka att hjälpa dig så bra vi kan med att kicka igång din personal. Vi erbjuder därför
alla dina anställda en fri träningsvecka för att de ska kunna testa. Hör av dig till vår verksamhetschef Marie så utfärdar vi kort till din personal som de kan hämta ut i vår medlemsservice.


Aktiv konferens

Visste du att du även kan förlägga en konferens i våra lokaler. Vi har flera lokaler till uthyrning
och konferensen kan med fördel kombineras med träning. Ett konferensrum med plats för 20 personer och ett med plats för 40-50 personer. Kontakta Anna-Mia för prisuppgift. anna-mia@kungalv.friskissvettis.se2014_009