Skolor

Friluftsdagar

Välkommen att förlägga en hel eller del av en friluftsdag hos oss. Vi har gruppträningspass och gym att erbjuda. Intresserad? Kontakta Annika; annika@kungalv.friskissvettis.se, tel. 0303-929 15

Uthyrning lokaler


Behöver ni lokaler för idrottslektioner. Vi har tre stora gruppträningssalar även lämpliga för idrott. Intresserad? Kontakta Anna-Mia; anna-mia@kungalv.friskissvettis.se, tel. 0303-929 13.

Röris & Mini Rörisroris6_011

Röris och Mini-Röris har tagits fram för att hjälpa vuxna att få in rörelse som en naturlig och lättillgänglig del av barns vardag.

Röris i skolan

För att fysisk aktivitet ska vara en naturlig del av vardagen behövs lustfyllda och lättillgängliga lösningar. Både för barnen och de vuxna som ska leda och inspirera.

Friskis&Svettis har sedan 2003 utbildat lärare, fritidspersonal eller annan skolpersonal (årskursF-3) i rörelseverktyget Röris, i dag en 10-årig succé. Barnen tycker att det är kul och bra vilket lärarna bekräftar. Både lärarna själva och barnen blir piggare. Det är roligt att göra Röris tillsammans.

Under året arrangerar vi Röris-utbildning för skolpersonal. Är du intresserad, kontakta Johan eller Annika (se nedan)

 

Mini-Röris i förskolan och hemma

För att möta efterfrågan på rörelseverktyg även för de yngre barnen mellan 3- 6 år utvecklade vi 2006 Mini-Röris. Programmet bygger på Friskis&Svettis Familjejympa och är anpassat för att fungera på förskolan eller i vardagsrummet hemma.

Mini-Röris är enkelt att använda för föräldrar eller andra vuxna tillsammans med sina barn hemma. Ingen utbildning krävs. Det är bara att köpa Mini-Röris i medlemsservice.

För att inspirera i förskolan finns möjlighet för oss att arrangera inspirationsdagar för pedagoger. Då lär man sig Mini-Röris i samma anda som Röris.

Hör av dig till oss om du är intresserad.
Annika; annika@kungalv.friskissvettis.se 
Johan; johan@kungalv.friskissvettis.se