Personlig tränare

24 May 2016

Vår PT Johanna hjälper dig nå ditt mål oavsett nivå._MG_5112

 "Den glädje och energi som träning och fysisk aktivitet ger kropp och själ är svårslagen.Den känslan i kombination med den inre stoltheten när man uppnår sina mål är det som driver mig framåt i min träning"

Fysisk aktivitet har alltid varit en naturlig del av Johannas liv då hon sedan barnsben fastnade för ridsporten och i tonåren utökade sin träning med gruppträning på Friskis&Svettis. Hon har sedan dess varit en flitig och trogen besökare.
De senaste åren har styrketräning haft stort fokus och varit grunden i hennes träning. Hon förespråkar och eftersträvar att genom funktionell och allsidig träning uppnå balans i kroppen.

- " Jag möter dig på din nivå, där du befinner dig just idag. Med struktur, stort engagemang och fokus tar vi oss tillsammans till ditt mål. Hela resa gör vi med glädje, för det ska alltid vara roligt att träna!"

Johanna Lindau

Personlig tränare och kostrådgivare

Johanna erbjuder:

  • Personlig träning i gym eller utomhus
  • Skräddarsytt träningsupplägg anpassat efter dina mål
  • Funktionsanalyser med tillhörande PPT-övningar
  • Tester i uthållighetsstyrka, maxstyrka och kondition
  • Motiverande samtal
  • Personligt kostupplägg med Ditt mål i fokus   
Utbildningar:
Lic. Personlig tränare, Lic Träningsinstruktör, Lic Kostrådgivare, Lic. Hälsoinformatör, Steg 1 Friskis&Svettis, Lic. Cirkelgyminstruktör, Lic. Step- & Aerobicsinstruktör och Legitimerad sjuksköterska.

Pris Personlig tränare:

Vid första träffen gör vi alltid en funktionsanalys för att få uppfattning om dina fysiska förutsättningar. Tillsammans sätter vi sedan upp mål och hur du ska nå dit. Att träna tillsammans med en PT gör din träning effektivare och säkrare.

3 timmar     1 900 kr
5 timmar     3 200 kr
10 timmar   5 800 kr

PT Tillsammans (2 personer)

Som med så mycket annat blir träningen roligare om ni är två. Boka PT tillsammans med din vän, sambo, fru eller granne så får du dubbla sparringpartners. Det är inspirerande att sätta upp mål tillsammans, se till att ni är på väg mot samma.

 3 timmar    2 850 kr
5 timmar    4 750 kr
10 timmar  8 750 kr

PT grupp (3-6 personer)
PT grupp är någonting för dig som vill träna med en personlig tränare för att utveckla din träning utan att försaka gruppkänslan. Träningsinnehållet bestämmer du och övriga deltagare i samråd med PTn. Det kan handla om att ni vill arbeta mot ett specifikt mål, att ni vill fokusera på träningsteknik eller något annat.

 6 timmar   8 000 kr

Medlemsskap per kalenderår tillkommer. 200 kr 1/1-30/6 och därefter 100 kr.

Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. Full debitering utgår fr o m första tillfället. Betalning och bokning av första tillfället sker i medlemsservice tel. 0303-929 00.
_MG_5640_MG_5199