Hej då träningstvek.

28 August 2017
Hur härlig semesterlunken än må vara är det ändå rätt skönt med rutiner. För med hämta, lämna, jobba och ha helg kommer även höstscheman och vanliga öppettider hos oss på Friskis. Alltså mer träning och fler pass för dig.

I höst bjuder vi upp till dans. Och till jympa, yoga, spinning och mycket mer. Vårt höstschema är fullspäckat med såväl nyheter som vanligheter. Kanske är det nu du testar någonting helt nytt? Eller fortsätter där du slutade innan sommaren, med mer energi än någonsin.

Har du lite ont i knät hjälper vi dig att bli extra stark i armarna. Har du fastnat i gamla hjulspår inspirerar vi dig gärna till nya. Vet du inte vart du ska börja lovar vi dig att göra precis allt för att du aldrig ska vilja sluta.

För det är ju så vi fungerar. Så, vad säger du? Ny säsong, nya vanor?

Just nu kan du testa oss en vecka. Erbjudandet gäller fram till 30/9 för dig som ännu inte är medlem 2017.

Vi ses!

Köp ditt träningskort här >>>