Medlemsförmåner

02 October 2017

Visste du att du som medlem i Friskis&Svettis Kungälv/Ale har tillgång till flera bra medlemsförmåner? Läs mer nedan om vilka erbjudanden och förmåner som gäller just nu.

TEAM SPORTIA KUNGÄLV

Vår samarbetspartner Team Sportia i Kungälv erbjuder dig som medlem:

- 20% rabatt på hela ditt första köp. Gäller allt i hela butiken även nedsatta varor.
- Alltid 15% rabatt året runt. (Gäller på ord. priser och kan ej kombineras med andra rabatter.)
- Medlemskvällar med specialpriser

Visa ditt medlemskort och registrera dig i Teams Sportias sportklubb för att få rabatt. 

MARSTRANDS HAVSHOTELL

Vid uppvisande av ditt Friskis-medlemskort får du 100 kr rabatt på följande:

Vardagshelg:
Logi i dubbelrum, entré till SPA och gym, lån av badrock och tofflor, 2-rätters middag samt frukostbuffé. Ord. pris från 1145 kr/person.

Bokning sker online och man uppger kampanjkod Friskis1718 och visar sitt Friskis-medlemskort vid incheckning. Erbjudandet gäller så att 1 Friskis-medlem får ta med sig 1 gäst som ej har Friskis-medlemskap. Mer info se här >>>

En dag vid havet:
Entré till SPA och gym för avkoppling samt valfri 50 min behandling. Ord. pris 995 kr/person.

Vid bokning uppger man kampanjkod Friskis och visar sitt medlemskort vid ankomst. Erbjudandet gäller så att 1 Friskis-medlem får ta med sig 1 gäst som ej har Friskis-medlemskap. Bokning sker via telefon och man betalar på plats.

MEDLEMSTIDNINGEN FRISKISPRESSEN

6 ggr per år kommer  vår träningstidning Friskispressen. Den är gratis för dig som medlem och erbjuder kul träningstips och härlig läsning för att inspirera dig ytterligare i din träning. Tidningen hittar du i vår anläggning i Kungälv.


MEDLEMSFÖRSÄKRING

Som medlem omfattas du av en kollektiv olycksfallsförsäkring när du tränar och deltar i någon aktivitet anordnad av oss. Skulle olyckan vara framme ta kontakt med ledaren/värden eller medlemsservice vid skadetillfället och du får en skadeblankett att fylla i.


SAGOHUSET

Du som är medlem har möjlighet att lämna ditt barn hos våra sagovärdar under tiden du tränar. Sagovärdarna är på plats mån-tors 17.00 - 19.00 och tar emot barn mellan 2-10 år. Läs mer om Sagohuset här.