Träningsintresserad receptionist på deltid sökes

01 March 2018
extra personal

Vår verksamhet växer så för att utvecklas och utöka vår service gentemot medlemmar söker vi nu en träningsintresserad receptionist på deltid till vår medlemsservice.

I din roll som receptionist är du vår kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, värdar och tränare. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du är träningsinspiratör som med våra värderingar och medlemmen i fokus stimulerar till lustfylld rörelse och träning.

Dina arbetsuppgifter

  • Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i gymmet, entréytorna och receptionen.
  • Sköta försäljning av träningskort och övriga artiklar inklusive kassaavstämning, medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis idé, priser och träning m.m
  • Initiera och medverka i arbetet med anläggningens skötsel så att den håller hög kvalitet och att det råder god ordning så att anläggningen kan leverera lustfylld träning till våra medlemmar.
  • Bistå med diverse administrativa och praktiska uppgifter i samverkan med övrig personal på vårt kansli.


Vem är du

Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. När problem dyker upp ska de lösas, vilket kräver att du är lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar eget ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt.

Du älskar service och brinner för människor. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning och har du erfarenhet av Friskis&Svettis träning är det ett stort plus. Likväl som erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning.  

Tjänsten är på deltid ca 30% med varierade arbetstider fördelat på em/kväll samt helg. Kan även ibland vara aktuellt att kunna rycka in med kort varsel vid behov och under sommar och jul/nyår erbjuds möjlighet till utökad tid. Tjänsten är en visstidsanställning t.o.m. 2019-01-30 med möjlighet till förlängning.

Ansökan och kontaktperson 

Vi önskar din ansökan med personligt brev, cv och foto senast 16 mars till marie@kungalv.friskissvettis.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår verksamhetschef Marie Olsson tel. 0303-929 16.